Iradier NETWORKING


A Iradier NETWORKING les sòcies d'Iradier podeu donar a conèixer les vostres activitats professionals i oferir tracte especial a altres sòcies d'Iradier, si ho voleu. Comparteix amb nosaltres les activitats del teu negoci, enviant-nos el text, fotografies o vídeos.
Contacta amb la Srta. Laia Olivares trucant al 93 254 17 17 o enviant un mail a info@iradier.com

CLINICA D'OSTEOPATIA DE BARCELONA



La CLÍNICA D’OSTEOPATIA DE BARCELONA (COB) és un centre assistencial dedicat en exclusiva a la pràctica de l’Osteopatia. Obre les seves portes el mes de Març de l’any 2008 sota el paraigües de la FUNDACIÓ ESCOLA D’OSTEOPATIA DE BARCELONA (FEOB) com a una aposta ferma per introduir el tractament osteopàtic dins l'àmbit sanitari Català.

Actualment la COB és un centre de referència a Barcelona en el tractament osteopàtic. El tractament de les indicacions habituals osteopàtiques, conviu amb el treball de 3 unitats especialitzades en osteopatia pediàtrica, ginecològica-obstètrica i esportiva. L’equip professional de la COB està format per 14 osteòpates amb una alta qualificació acadèmica els quals combinen la seva tasca assistencial amb la docent.
http://www.osteopatiabarcelona.com/

Dirección: Carrer de Santaló 134 Baixos, Barcelona
Teléfono: 93 241 79 40
Horario: de 9h a 20,30h

No hay comentarios:

Publicar un comentario